Senaste inläggen

Av anki martinsson - Lördag 13 jan 16:46

Idag lördag hade jag i mina tankar bestämt mig för att sticka till gymmet och träna. LEGDAY var på schemat!!

Dock hade jag inte haft samtalet direkt till den som visst bestämmer mer över mig än jag gör. Jag kallar honom Mr ettrig jäkel! 

Han får mig att hosta och även gör min näsa obrukbar. Det produceras snor i näsan men det liksom fastnar någonstans på vägen. När jag försöker prata låter det som jag tryckt in bomull i bihålorna. 

Har fått en lätt förälske för mitt nässpray eftersom Mr ettrig jäkel försvinner några timmar!

 

För er som inte fattar är Mr ettrig jäkel likamed min förkylning!!

 

Min kropp var inte alls duglig för ett strykepass på gymmet. Men det hindrar mig inte ifrån att ändå röra på mig. Typ som en mjukstart för kroppen. 

Klädde på mig flera lager med kläder och gick ut för en långpromenad. 

När jag var uppvärmd efter en kilometer gjorde jag 10 squats och 10 utfallsteg. Tror det blev något runt 60 eller 70 rep av varje övning. Tappade räkningen och kände ingen stress över att jag inte styrketränat på länge. Jag gjorde något bra med min kropp! Jag gjorde ett val efter min egen förmåga just nu! 

Så jäkla glad!

 

Lyssnade på framgångspodden och andades in frisk luft.

detta var riktigt intressant att lyssna på och samtidigt läskigt!

   

Finns visst massa psykopater i våran omgivning!!  

 

Jag hade traskat i över en timme och när jag kom in i klippan trängde en tuta in i öronen förbi headsetet. I en stor vit volvo satt bästa vännen och plötsligt fick jag en privat chaufför för några minuter. Hon körde mig till kvantum så jag kunde fixa barnens lördags mys!

  

Fina vänner man har som kan göra min dag ännu bättre! Och så diggar vi samma kläder!

 

Dagen blir ännu bättre när man kommer hem och sätter sig ner. Tar fram mobilen eller tar fram och tar fram. Det är ju typ monterad i handen.....startar instagram och får se detta!

 

Det är bara en sådan häftig känsla att några bokstäver kan värma hjärtat. Att min tanke kan inspirera andra! 

 

Imorgon kanske Mr ettrig jäkel har tagit sitt pick och pack.....och då ska jag kötta på gymmet....i lugn takt! 

Nu är jag inne på dag 14 utan godis, kakor m.m...........just nu är det inga problem alls. Är jag hungrig så visst vill hjärnan åt de snabba kolhydraterna men jag vet att det går över så fort jag ätit bra mat. Handlar om hur jag väljer att äta! VAL, val och åter val är livets jobbiga läxa. 

 

Jag är super nöjd över dagen och nu ska jag sätta  mig i soffan med kidsen. Glo på en film och förhoppningsvis slumra till! AMAZING!

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!!

 

 

 

 

 

 

ANNONS
Av anki martinsson - Onsdag 10 jan 05:38

Vi har det väldigt bra i Sverige eftersom kost är ett ämne vi gillar att snacka om. Lite som vädret.....lätt att snacka om olika dieter hit och dit.

Hade vi haft svält i vårat land hade det inte funnits qvickfix eller konstiga dieter. Vi hade varit tacksam över potatis och andra kolhydrater. Och inte petat på tallriken!

Så förstå min frustration att göra någon väldigt enkelt till komplicerat! För det är enkelt att äta bra!

 

Om man nu strävar efter att gå ner i vikt är det bättre att fokusera på att fylla kroppen med mat som har bra energiinnehåll. Vilket gör att du kommer hålla dig mätt längre och inte ramla dit med fingrarna i syltburken! Vilket gör att du går ner i vikt utan så mycket tänk! Vill man bygga och gå upp är det lika viktigt med bra mat. ENERGI, ENERGI rätt ENERGI!

Och ät dig MÄTT!!

Är du mätt kommer inget sockersug. Du är antagligen bara hungrig men det är lättare att trycka i sig massa godis. 

Och kan du inte låta bli godis, kakor m.m som du har hemma i skafferiet. Ja men köp inte hem det då!!! Var smartare än så!

 

Få in en bra rutin i kroppen och ät frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och kvällsmat. 

"kan inte äta frukost" Jo det kan du!! Får helt enkelt bara lära dig att gå upp i tid och lägga dig i tid. 

Gäller alltid att göra rätt val!

Sluta skyll på det ena eller andra BARA GÖR DET!!

Vill du förändras är det bara du som kan göra något åt det. Så sluta kom på ursäkter! 

 

Tips på mellanmål är naturell kvarg med bär, nötter och äpplebitar!

 

Lunch

Köttfärsås, grönsallad med olivolja/äppelcidervinäger med salladskryddor och kikärtspasta.

 

  Barnen äter vanlig pasta medans jag väljer ett annat val! Högre proteininnehåll och mindre gluten som passar mig bättre!

 

Fokus är att varje mål under dagen innehåller protein. Det mättar bättre och för att mina muskler skall må som bäst behövs protein. Kolhydrater givetvis med och bra fetter! Tar inte bort något utan väljer andra bättre val!

 

Min utmaning jag håller på med just nu är 90dagar utan socker ifrån kakor, godis, glass med mera. Jag är inte fanatisk och tar bort socker som finns i ketchup eller fruktos som finns i frukt. 

Jag är inte galen! Och en viss mängd socker behöver kroppen. 

Jag är inne på dag 11 och det funkar väldigt bra. Några svaga stunder har mina tankar velat ha kaka men det har endast varit när jag närmar mig lunch eller kvällsmat. Och efter ätit en stadig mål så har de tankarna försvunnit. Varför jag gör det?? Gillar utmaningar och ha kontrollen över min egna kropp och tankar!

 

Det är betydligt lättare när man ser mat som energi för att få en fungerande kropp. Jag tankar ju inte min bensinbil med diesel!!! Så varför tanka mig själv fel???  En kropp massa RESPEKT!!

 

Så skönt det är att starta dagen tidigt. Min nya rutin med att gå upp 0430 har sänkt min stress. Jag kan äta frukost i lugn och ro. Väcka barnen och fixa massa innan jobbedagen drar igång. Det gäller ju även då att logga ut senast kl21 och tagga ner med meditation. Våga prioritera sig själv!

 

Varje dag börjar även med musik. Ibland något nytt eller något med mycket bra minne. Har väl inte direkt nåt speciellt minne till CHER men hon är en cool kvinna. Och hennes outfit är ju lite annorlunda också. Det är hennes arbetskläder......tackochlov för postuniformen, skulle inte vilja byta    


 

Snart helg men först kämpar vi på några dagar till!

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!


ANNONS
Av anki martinsson - Tisdag 9 jan 08:43

Nu tänker vi brett och inte att detta handlar om träning. För att bli bättre på något och nå mål så finns det tre saker som man ska fokusera på. 

Och det gäller för alla människor! 

Tre saker man ska ha balans på. Tre saker som är GRUNDEN för allt. 

 

KOST

 

SÖMN

 

TRÄNING/MOTION

 

Du behöver äta kost som innehåller bra energi. Du behöver äta regelbundet! 

 

Du behöver veta hur många timmar per dygn som du behöver lägga på sömn. Vilket är mest optimalt för dig. Håll hårt i dina sömnrutiner!

 

Rör på dig med hjälp av promenader, löpning eller zumba på gymmet ( exempel ) VARDAGSMOTION. Lägg in några pass med styrkeövningar i veckan så du bibehåller dina muskler. Och stärker din kropp!

 

Om du hamnar ofta i stress eller i depression kan det vara någon av grundstenarna som inte är bra. För dålig kost eller utebliven sömn........

 

För ett antal år sedan var vi vandradfolk. Vi jagade maten själva. Vi letade ved till elden och vi byggde våra hem själva. När födan tog slut var det dags att vandra vidare! Våra kroppar är utformade för att röra sig. Tekniken har utvecklats enormt och gör så att vi lever längre. Men vi har ännu inte en platt hand så ipaden kan vila lätt där. Utan våra kroppar ser likadana ut. Så länge våra kroppar fungerar likadant som innan behövs den bli behandlad därefter!

 

Så ta hand om din kropp innan du lägger på massa mål du ska klara av. 

Spelar ingen roll vilket yrke du valt. 

Grunden för att få en bra vardag är att hitta balansen mellan KOST, SÖMN och MOTION/TRÄNING!

 

Respektera den kropp du fått och var tacksam för det du har!

 

 

Nu börjar min förkylning lugna sig och då börjar det klia i träningstarmen........hmmmm kanske ikväll! Återstå att se!

 

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!

Av anki martinsson - Fredag 5 jan 17:18

Min hjärna brukar fokusera på tankar som innehåller träning eller mat. Tänker framåt och fokuserande på att nå dit jag ska. En drivande hjärna helt enkelt! Många tankar har fladdrat förbi och vissa stannat längre. Vissa har grott fast och bildat spår. Men nu i några dagar har min skalle mest yttrat sig som ett vakuum. Det jag endast kan reflektera över att jag tänk är "skynda ta en näsduk för din näsa rinner". 

Jag försökte jobba några dagar men fick gå hem efter några timmar andra dagen. När jag kom hem lämnade jag kläder efter mig ifrån hallen och till mitt sovrum. Liknade nästan en het sexscen från en film där filmteamet filmar kläderna ända in i sovrummet där de förälskade paret håller på. Hade någon filmat mig hade det sett ut som en strandad val som spytt upp servetter. Jag har fått en  förjävlig förkylning. Feber, vallningar som gav mig en försmak på klimakteriet och hosta. Varje gång jag hosta så vek sig kroppen i en sit-ups formation så jag har lite lätt träningsvärk i magmusklerna. Då kan man ju tänka att jag som älskar att träna ändå glädje mig av mina sit-ups hostningar men NEJ jag har inte tänk på träning en enda gång. Förut när jag varit förkyld har jag oftast bara tagit en alvedon och stuckit till jobb. Varit lite sur över att inte fått träna. Men denna gången tog det typ en halvtimme bara för att ta mig till köket för att få i mig nån slags mat. Och då bor jag inte i något slott utan i en liten lägenhet. Varje steg gjorde ont i precis varje muskel. Jag klarade inte av att diska utan hittade papperstallrikar som var över från något barnkalas. För att få fram dem ur det lilla skåpet var jag tvungen att sätta mig på huk. Jag skrek när jag skulle ställa mig upp igen för det sved till i hela kroppen. Hungern uteblev så behövde inte direkt fixa någon gourmemiddag. Jag försökte se några serier på netflix men troligtvis får jag se om allt igen för hjärnan visade bara error och jag uppfatta inget alls.

Jag var inte ensam i detta läget utan min kära arbetskollega som gick i pension i fredags även hon hade drabbats av denna influensa. Fått reda på att 2 till på jobbet är sjuka. Lite tajt med personal där just nu!! 

Jag googlade lite symtomer och kom fram till att jag hade detta!

 

Ja och efter det blev det lite lätt ångestpåslag!  

 

Det här inlägget handlar inte alls om att det är synd om mig!!! Jag har inte tyckt synd om mig själv alls. Utan med detta vill jag uppmärksamma att detta är så många människors vardag!!

Jag mår mycket bättre nu för annars hade jag inte skrivit detta utan mera uppdaterat min info på vita arkivet hos fonus. JAG ÄR SÅ TACKSAM!

Jag är tacksam att jag fick denna influensan! Kanske låter knäppt men se det såhär då. Mitt immunförsvar blir bättre efter en förkylning. Kommer säker bli sjuk igen men inte just av dessa bacillerna. Jag fick uppleva detta i några dagar medans andra lever med det varje dag.

Finns ju massa sjukdomar och kanske värst är dem som inte syns på utsidan. Bryter du ett ben eller hostar då fattar man att nån lider. Men när man mår dåligt mentalt eller får panikångest. Utbrändhet som är så vanligt just nu! Det syns inte på samma vis!

DET ÄR SÅ LÄTT ATT DÖMA NÅGON UTAN GÅTT I DERAS SKOR!

Det är så lätt att ha åsikter utan rätt fakta. Det är så lätt att se ner på andra utan egentligen veta hur den människan mår!

 

Och ännu viktigare är att våga följa det man vill. GO FOR IT! 

Ingen är odödlig!

Alla kan drabbas av sjukdomar!

Du har ingen aning vad som händer i framtiden så varför oroa dig för den.

Jag känner just nu att jag ångrar inget som jag upplevt. Allt har berikat mig även det som gjort riktigt ont. 

Och jag vågar älska mig själv och andra! Jag har ingen mur runt mig av stolthet eller uppbyggd av rädsla. Jag har träffat på några få i livet som har byggt upp en fasad/mur för att inte låta någon komma nära. Och ibland faller nån sten ner och man ser den där underbara människan en kort stund. Men på något viss hamnar den stenen på plats igen och med massa armeringsjärn. Det gör så ont i mitt hjärta när de väljer det valet.

Varför vill man leva så när livet är så kort? Varför är man för rädd för att bli älskad? 

 

När jag och min fd arbetskollega är friska har vi bestämt att vi ska fira det. Vi ska påminna varandra när vi gnäller över skitsaker hur dåligt vi mådde. Det är kanske endast då man ska tänka på och älta gamla saker för att vara ännu mera tacksam för det man har just nu!

 

Jag hörde mig inte tänka dessa ord för några timmar sedan då jag delade säng med några förpackningar näsdukar.

Men nu när jag fått tillbaka min hjärna ekar dessa ord starkt inom mig

 

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!

 

Av anki martinsson - Tisdag 2 jan 18:34

Tio toppentips för 2018!!!

 

  1. Börja året med att sätta upp mål, visioner och drömmar. Stora, små och ”farliga”. Med farliga menar jag att det är något du VILL men rädslan stoppar dig! Tänk utanför ramen och inse att allt är möjligt. Det bästa är att göra en visionstavla med bilder på dina mål. Tavlan ska placeras så du ofta kan se dina drömmar. Och det viktigaste är att tänka JAAA!
  2. Var tacksam över det du har och upplever. Var tacksam för motgångar och framgångar.
  3. Eftersträva en kropp med bra energi genom bra kost! Kroppen behöver kolhydrater, proteiner, fetter, vitaminer m.m Välj bra alternativ! Ät regelbundet! Ät dig mätt! Om du har en bil med dieselmotor tankar du väl den inte med bensin?  Så ansträng dig för att tanka din kropp rätt.
  4. Lyssna mera på hjärtat än din hjärna.
  5. Skratta så ofta du kan!
  6. Om du inte trivs med dig själv som människa på olika sätt och vis. Finns alltid chansen att förändra och bli bättre varje dag.
  7. Spela huvudrollen i ditt liv. Fokusera på dig själv!
  8. Schemalägg din sömn. Återhämtning är en viktig del för att klara av vardagen. Finns olika perioder i livet där sömnen ofta blir sämre som exempelvis småbarnstiden. Det är viktigare att ha en utvilad kropp än städa, tvätta och stryka tvätt. Sänk kraven!
  9. Vardagsmotion är viktigare än en timme på gymmet. Respektera din kropp och rör på dig!
  10. Umgås med människor som ger och tar likvärdigt. Umgås med människor som höjer dig!  

 

Hade jag haft 11 tips så hade det garanterat även stått "Kanjang ska finnas i alla hushåll" Ja det halsas några doser per dag hemma hos mig just nu. Jag klarade av en arbetsdag och såklart har jag vilat hela eftermiddagen efter jobb. Och ska strax lägga mig i min säng med några näsdukar. Jag beklagar inte utan njuter av en liten förkylning för jag låter mig själv vila då. Väldigt glad att jag hittade hit idag SWEET HARMONY

 Där köpte jag ett glutenfritt bröd. Eftersom min mage och kropp mår bättre med detta valet av bröd.   

Perfekt mellanmål efter jobb! 

 

Ägg, avokado, groddar och paprika som pålägg. Super gott! Så kul att det finns företag i lilla Klippan som försöker göra det där extra! TOPPEN!

 

Och om nån missat så är det lite annorlunda träningspass imorgon och på söndag!

 

Nu är det dags för nummer 8:a på min lista......Återhämtning!

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!

Av anki martinsson - Måndag 1 jan 19:38

Det som behövs är bra musik i bakgrunden, ljus tända lite överallt och en stor kopp the för att få mig känna lycka.

Jag mår mentalt toppen men mitt "skal" känner av en viss feber och värkande förkylning i musklerna. Jag sitter här i värmen och väntar på tvätten i källaren ska bli klar så jag kan träffa john blund. 

Hoppas sömnen ska reparera min kropp så jag kan jobba som vanligt imorgon. Såklart jag går loss på kanjang!! Grymma grejer det!

 

Tre matlådor med lax, sötpotatis och massa grönsaker är klara. Har lite svårt med att få till grönsaker.....kör på samma och det kan lätt bli tradigt. Men idag efter jag kommit hem ifrån Kinna och barnen blev lämnade till sin pappa. Kunde jag åka till ica och handla upp deras förråd.  Nästan iallafall!

 

Har en stor skål nu som kommer räcka i flera dagar. Den innehåller alla sorters gröna salladsblad som man kan köpa i påsar. Tomat, gurka, paprika, riven morot och  riven rödbeta. Gjorde en egen salladsdressing med olivolja, äppelcidervinäger och salladskryddor. Blev såååå god! 

Enkelt och bara bra grejer!

 

Borde rensa ut julen men började redan igår med att rensa ut skit som jag tillför min kropp. Eftersom jag druckit julmust helt plötsligt flera gånger i veckan. Har kroppen blivit van vid läsk och det märktes när mamma frågade vad jag ville ha att drick till maten. Första tanken var julmust och min andra tanke MEN vad hände här nu då?? Vad lätt det är att få en vana av en ovana!

Jag uppmärksammade varje tanke och  på nyårsafton bojkottades läsk, skumtomtar och dessa glansiga förpackade chokladpraliner. Blev bara så trött på att tillföra skit i min kropp. Och obalansen var så tydlig eftersom det speglade sig i mitt ansikte där finnar visade sig. Kände även av en lätt blåskatarr. Thekokaren fick jobba och jobba för jag behövde rensa. Vatten, vatten och åter vatten!

Kommer ta några dagar för att få kontroll igen. Jag har inget emot socker och kakor med mera. Men när man inte styr sin hand själv och skumtomtarna sitter mer än gärna mellan fingrarna. Då är det fanimej nog!

Känner mig grymt taggad att fylla min kropp med bra saker igen. 

 

2018 har precis börjat och innan året är slut ska Ljungbhyeds Gymnaster växa till 50st. Det är vårat gemensamma mål och vi kommer nå dit!

 

Så vet ni nån som säger att de vill träna men inte kan? Då ska de vara med och träna på onsdagar! Alla som är med i den gruppen har sina "problem" och de tränar efter sin egen förmåga. Finns en person i gruppen som varit med om en sådan allvarlig olycka och att hans kropp fungerar, det är ett mirakel!!!. Sista passet såg jag tydligt hur hans rörlighet i exempelvis axelpress hade utvecklats till det bätrre. Så inget är omöjligt och ALLA är välkomna. Vi har så kul tillsammans och skrattar ungefär 95% av tiden. LYCKA!

 

Jag tänkte precis att 2018 blir jag 37 år. 

Hur kan en siffra placera mig var jag är i livet. Jag känner mig som 22år fysiskt men skulle inte vilja vara 22 mentalt. Den jag är idag var jag ju inte igår! Varför är vi så fokuserade på tid hit och dit. Bryr sig om vilken ålder en kärleksrelation har. Åldern är endast en siffra vi människor kommit på. Man kanske borde räkna hur många insikter, aha-uplevelser eller motgångar man haft som fått en att växa. Det kanske borde sätta åldern på just mig! Då kanske jag är uppe i över 100år av insikt.....Bara en tanke!

 

Denna låt kom i mitt spotifyflöde


Gillar refrängen!

Gäller att tänka på de bra minnena och fylla på med saker i skallen som man vill uppleva!

En bra blandad kompott.

ANDAS!!!

 

2018 är det bästa året EVER!!!!

 

 

 

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!

 

 

 

 

 

Av anki martinsson - 31 december 2017 20:47

Sista dagen på 2017 är just nu.

Vad vill jag ta med till 2018 av lärdom och av insikt?

 

Oj det är så mycket som hänt 2017:

 

Nya kompisar har kommit in i livet och andra kompisar har försvunnit. Det är precis som det ska vara. Vissa kompisar blir långvariga och vissa hade bara varit där en kort tid. Fast alla har betydelse på olika sätt och vis. Vissa förändras och vissa stannar kvar i sin utveckling. Och det är helt okej det med. VI ÄR ALLA OLIKA!

Tacksam för alla jag mött 2017!

 

Jag har lärt mig eller rättare sagt jag har fått bevis flertal gånger. Att ger du utan baktanke får du alltid tillbaka. Men behöver inte vara den du ger till som du får av. 

 

Slutat med att ha förväntnigar på andra människor. Har hamnat i flera situationer där jag blivit sårad pga av mina egna förväntningar. Och skulle jag ha förväntningar är jag tydlig med att förklara det! Kallas kommunikation  

 

Mitt motto jag kan jag vill jag vågar, finns i tryck på min bil och kläder. Jag har fått jätte fin hjälp med en logotyp och massa annat till mitt företag Funktionell KROPP! Så tacksam

 

Jag har utbildat mig igenom Eleiko så det jag redan vet och kan finns det intyg på. Känns tryggt!

 

Jag har förbättrat mina tankar vilket för mig framåt!

Fattar att allt är möjligt och endast jag själv stoppar mig. 

 

Får andra att tycka det är kul med träning. Får andra att utvecklas, kötta på och når sina mål. Jag får vara med på deras resa och det är jag så tacksam över!

 

Jag vet vad jag blir lycklig av. Och det finns inom mig........behöver inte leta längre eller fundera.

 

Utvecklas som mamma tillsammans med mina barn. Försöker föra vidare mina tre ord till barnen EMPATI, FÖRSTÅELSE OCH ÖDMJUKHET. Och även att de ska stå upp för sig själva. Inte ta skit utan de är värda allt precis som alla andra människor. Och allt är möjligt!

 

 Och det bästa jag gjorde förra året vid denna tiden var att göra en visionstavla. Flera saker på den tavlan har jag upplevt och fått. Så nu är det dags att fylla på med mera bilder och känslor.

 

Det jag lämnar kvar 2017 är nog mest sommaren som knappt dök upp. Att jag aldrig fick visa min beach 2017 kropp.   sorgligt hahahaha 

 

Vad jag ser framemot 2018:

 

Få följa med på andra människors resa inom träning och välmående. 

Se när de lyckas!

Jag ska 2018 skriva upp flera olika mål för mig själv. Vilket gör att jag tar mig tid för mig själv, vilket är jätte viktigt!

2018 kommer bli ett år med ännu mera jobb och jävla annamma men det kommer bli något riktigt stort. Så spännande men snart blir det av!

Jag ska få in mera löpning i mitt liv och ännu bättre kost. Kan alltid bli bättre.....aldrig perfekt utan förändra och förbättra.

 

Jag ser verklig framemot att träffa ännu mera människor som lär mig mera. Insikter och erfarenheter som de kan berätta om.

Djupa samtal som kan berika mig.

 

Nu får det vara nog om framtiden för jag ska umgås med min familj JUST NU!!

 

Jag önskar er en öppenhjärtat empatifull början på 2018 och GOTT NYTT ÅR!

 


 

 

JAG KAN JAG VILL JAG VÅGAR!

 

 

Av anki martinsson - 28 december 2017 05:44

Känner hur chokladen pulserar i mina ådror, nä så illa är det inte. Men när jag ser allt godis som står kvar på jobb efter julhelgen i fikarummet. Går det en rysning i kroppen och ett stort NEJ skriker inom mig.

Gött jag har förätit mig på choklad. Kommer väl vara så nån vecka eller så! Jag är inte alls emot socker, godis och kakor. Varför ska man ta bort något gott i livet?? Men när handen har utvecklat en gripklo och kan automatiskt greppa tag om godisskålen. Transportera en stor portion praliner in i fikan utan att min hjärna är medveten av det. Då börjar man bli lite rädd. Så nu känner jag absolut inget för godis. Jag förbjuder inte det eller ska ha nån 30-dagars utmaning. Jag är helt enkelt trött på det ( just nu)

Återgå till vardagen igen även om man inte riktigt vet vilken dag det är. Måndag eller onsdag……jag plus mina arbetskollegor satt som zombier i fikarummet och bara väntade på att klockan skulle ringa in för att arbetsdagen skulle börja. Med släpande fötter fångade vi dagen! Och idag är det torsdag eller…..??

 

Gårdagens pass som jag tänkte göra innan jobb blev inte av. VARFÖR???

Jo för när jag väl somnat då hör jag hur mitt andra namn det vill säga MAMMA väckte mig ur min dröm. En påg hade haft en mardröm och hade helt plötsligt monster under sängen. Bädda ner honom bredvid mig och det tog ett tag innan han hade vridit och vänt sig till sömns. Och där låg jag klarvaken och kunde inte stänga av skallen. Grannen ovanför hade skaffat hälar av stål för han gick och gick. Antar att han fått en stegräknare i julklapp. Eller helt enkelt skulle möblera om sin lägenhet. Några andra grannar hade precis för första gången hört Despacito. Den gick på repeat!!! OMG!!!

Lyckan med att bo i lägenhet är att man aldrig känner sig ensam!

Men det är anledningen att jag flyttade träningen till kvällen, gick inte upp kl 0430 .

Återhämtning är lika viktigt som träning. Och träna en trött kropp ger inget. Obs!! latmask är inte trött kropp!!!

 

Benpass!

5 Squats

5 Utfall bakåt varje ben

5 Utfall åt sidan varje ben

5 Burpess

 Gånger 4 omgångar!

Med eller utan vikt är efter din förmåga!

 

 

Film på det!


 

Och efter det blev det mage. 60 sekunder, 45 sekunder och 30 sekunder!

   

 

Paolo roberta!!

 

WORDS!!!!

 

Denna duett slår många! 

Bocelli har funnits med mig i hela livet......alltså med hans musik. Känner inte killen  


JAG KAN 

 

JAG VILL

 

JAG VÅGAR!

Presentation


Jag är ensamstående tvåbarnsmorsa som vågar satsa på mig själv. Jag har stor karaktär och jag bryr mig inte om jantelagen. Jag kör mitt race och hoppas andra blir inspirerade.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ funktionellkropp med Blogkeen
Följ funktionellkropp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se